Voor bedrijven

Zakelijke klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve schildersdiensten, weten Schildersbedrijf Mendel in Oldebroek al decennia te vinden. Voor bedrijven zelf en voor aannemers, leveren wij vakwerk voor kantoren, restaurants, musea en andere zakelijke objecten. Wij verzorgen het schilderwerk, zowel binnen als buiten, maar nemen ook de beglazing, houtreparaties en prachtige vormen van wandafwerking voor onze rekening.

Wat doen we voor uw bedrijf?

In en om uw bedrijfslocatie bieden wij verschillende, aanverwante diensten, zodat u kunt uitkijken naar een mooi, compleet eindresultaat waar u niets in mist. Bij Schildersbedrijf Mendel kunt u niet alleen rekenen op echt vakwerk met een hoogwaardige afwerking, dat uw mensen, klanten en gasten een prachtige indruk geeft, maar ook op een duurzaam resultaat waarvan u jarenlang plezier heeft, terwijl uw kosten op lange termijn actief worden beperkt.

Vrijblijvend adviesgesprek

Bent u op zoek naar een schilder voor uw zakelijke object? Wij bezoeken uw locatie graag, kosteloos en vrijblijvend, voor een persoonlijk adviesgesprek. U spreekt uw wensen uit, wij doen suggesties over de inhoud en de planning. Op uw verzoek zetten wij dit om in een offerte. Tevreden met ons aanbod? Dan gaan wij graag voor u van start!

Bel ons nu op 0525-634044 om uw vrijblijvende adviesgesprek in te plannen, of vult u ons contactformulier in.