Diensten

Schilderwerk buiten

Schildersbedrijf Mendel schildert alles aan de buitenkant van uw woning, bedrijfslocatie, boerderij, kerk, overheidsgebouw en meer. Van de kozijnen tot de nok van uw gebouw, met vakmanschap en goed materiaal. Zo krijgt u een prachtig, duurzaam en weersbestending resultaat, waar u en uw gasten jarenlang van zullen genieten!

Schilderwerk binnen

Uw houten kozijnen, deurlijsten, delen van de keuken of uw badkamer en meer; onze schilders maken er vakwerk van. En dat ziet u! Onze vakmensen gebruiken hun kennis, goed gereedschap en kwalitatieve verf, zodat u jarenlang zorgeloos plezier heeft van een hoogwaardige afwerking die uw leefomgeving nog fijner maakt!

Beglazing

Bal door de ruit? Ander ongelukje? ‘Gewoon’ nieuwe ramen willen of ander glaswerk in uw woning? Schildersbedrijf Mendel voert al het voorkomende werk voor beglazing uit. Ook als er haast bij is, kunt u rekenen op snelle service, een eerlijk advies en een transparent aanbod!

Houtreparaties

Hout is een prachtig materiaal om te zien en mee te werken, maar na jaren trouwe dienst kan het op plekken kapot of zelfs rot zijn. Dat biedt geen goede ondergrond voor schilderwerk. De vakmensen van Schildersbedrijf Mendel weten dan raad en voeren een professionele houtreparatie voor u uit, voordelig en efficiënt, zodat het schilderwerk hierna gelijk door kan gaan!

Wandafwerking

Een mooie wandafwerking kan al het verschil maken in de sfeer in uw woning. Hierin denken wij graag met u mee! Bijvoorbeeld met het oersterke glasweefsel-behang dat tegen een stootje kan en er prachtig uitziet. Zullen we in uw hal dan misschien..? In elk geval, belt u ons op 0525-634044 of vul ons contactformulier in, voor een prachtig resultaat!