Advies

Schildersbedrijf Mendel verzorgt al vier generaties al uw schilderwerk, beglazing, houtreparaties en wandafwerking. Vertrouw op ons vakwerk bij u thuis, zodat u tegen een mooie prijs jarenlang geniet van een fijne en goed verzorgde leefomgeving. Wij bedienen trouwe en nieuwe klanten in de regio Oldebroek, maar ook in de rest van Nederland!

Wat doen we bij u thuis?

In en om uw woning bieden wij verschillende, aanverwante diensten, zodat u kunt uitkijken naar een mooi, compleet eindresultaat waar u niets in mist.

  • Schilderwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Houtreparaties
  • Wandafwerking
  • Beglazing

Vrijblijvend adviesgesprek

U heeft vast al ideeën over hoe u het hebben wilt. Onze vakmensen denken graag mee in concrete oplossingen en doen zelf suggesties die het misschien nóg mooier maken! Dat denkproces kan het beste gebeuren ‘op de werkplek’, dus komen wij graag bij u langs om dit met u door te nemen.

In dit gesprek bespreken wij uw wensen en ideeën en geven wij een eerste voorstelling van de uitvoer. Als onze aanpak u bevalt, dan maken wij graag een vrijblijvende maatofferte voor u. Tevreden met ons aanbod? Dan gaan wij vlot voor u aan de slag, op weg naar een prachtig en duurzaam eindresultaat waar u jarenlang plezier van heeft.

Bel ons nu op 0525-634044 om uw vrijblijvende adviesgesprek in te plannen, of vult u ons contactformulier in.