Gemeente of vereniging

Voor gemeenten, verenigingen en andere niet-commerciële organisaties, is Schildersbedrijf Mendel al vier generaties een zeer betrouwbaar adres. Onze ervaren vakmensen zetten zich in om uw locatie er nog mooier uit te laten zien of weer in oude glorie te herstellen. Tot onze trouwe klanten rekenen wij, met gepaste trots, de Gemeente Oldebroek en de VEG Oldebroek. Ook op grotere afstand vertrouwt men op ons vakwerk!

Wat doen we voor uw locatie?

Wij leveren een prachtig eindresultaat waar elke bezoeker van de locatie van zal genieten. Door echt vakmanschap en kwalitatieve materialen leveren wij duurzaam werk. Dit verlengt het onderhoudsinterval en beperkt uw afschrijving. Werkt u met een beperkt budget? Dan denken onze vakmensen tijdens de voorbereiding nog meer met u mee om uw wensen slim en efficiënt te realiseren, voor al onze diensten:

Vrijblijvend adviesgesprek

In elk stadium van uw voorbereiding, denken wij graag actief met u mee naar de beste, mooiste en meest kosten-efficiënte oplossingen. Een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek op uw locatie vormt dan de basis voor een vrijblijvende offerte. Geeft u ons hierna het vertrouwen? Dan leveren wij iets waar u én wij trots op zullen zijn!

Bel ons nu op 0525-634044 om uw vrijblijvende adviesgesprek in te plannen, of vult u ons contactformulier in.