Wandafwerking

De wanden in uw woning hebben een enorme invloed op de sfeer in uw woning of bedrijfslocatie. Door de juiste aandacht te besteden aan het materiaal, de kleurstelling en de afwerking, krijgt u een duurzaam resultaat waar u lang van kunt genieten! Schildersbedrijf Mendel verzorgt dit voor u, met vrijwel alle materiaalsoorten, zoals:

  • Allerlei soorten behang
  • Glasweefsel met latex-systeem
  • Sauswerk

Soorten wandafwerking

Tegenwoordig is er een breed scala aan behang in verschillende prijsklassen. Van goedkope slaapkamerbehangetjes tot goed afwasbare en sterke vinyl-behangsoorten. De laatste jaren wordt het oersterke glasweefsel-behang veel gebruikt. Dit behang bestaat uit aan elkaar geweven glasvezels die een niet scheurbaar geheel vormen van meestal 1 meter breed. De muur moet hierbij met speciale lijm ingesmeerd worden en het glasweefsel wordt dan in de natte muur gehangen, glad gestreken en op maat gesneden. Als het droog is kan het 1 of 2 keer worden overgesaust met een goed afwasbare latex. Dit is een hele goede, sterke en makkelijk schoon te houden soort wandafwerking.

Voor uw locatie

Schildersbedrijf Mendel denkt graag met u mee naar uw ideale wandafwerking! Bijvoorbeeld met het mooie glasweefsel-behang dat tegen een stootje kan. Zullen we in uw hal dan misschien…? In elk geval, belt u ons op 0525-634044 om de eerste stap te zetten naar een prachtig resultaat!