Schilderwerk buiten

Schildersbedrijf Mendel schildert al vier generaties lang alles aan de buitenkant van uw woning, bedrijfslocatie, kerk, boerderij, overheidsgebouw en andere objecten. Van de kozijnen tot de nok, met vakmanschap en goed materiaal. Zo krijgt u een prachtig, duurzaam en weersbestending resultaat, waar u en uw gasten jarenlang van zullen genieten!

Waar mag u op rekenen?

Schildersbedrijf Mendel staat voor kwaliteit, ambacht, duurzaamheid, meedenken en een prachtig resultaat. Door kwaliteitsmaterialen te gebruiken en precies te weten welke verf onder welke omstandigheden het best presteert en het langste meegaat zijn wij, gemeten over de levensduur van uw schilderbeurt vaak ook de voordeligste keuze!

Hoe gaan wij te werk?

Wij bezoeken uw locatie en bespreken uw wensen met u. Daarna inspecteren wij de oppervlakken, bedenken welke verf en hulpmaterialen het beste werken en doen zo nodig eigen voorstellen. Vaak kunnen wij gelijk al een begroting en planning noemen. Deze zetten wij desgewenst om in een offerte. Bent u tevreden met ons aanbod, dan plannen wij het werk in overleg met u en gaan wij aan de slag. Op naar een zorgeloos en uitstekend eindresultaat!

Plan vandaag uw vrijblijvende adviesgesprek op uw locatie. Bel ons op 0525-634044 of vul ons contactformulier in.