Schilderwerk binnen

Schilderwerk binnen

Uw houten kozijnen, deurlijsten, delen van de keuken of uw badkamer en meer; onze schilders maken er vakwerk van. En dat ziet u! Onze vakmensen gebruiken hun kennis, goed gereedschap en kwalitatieve verf, zodat u jarenlang kunt geniegen van een fijne leefomgeving. Gaat u door met wat u wilt doen, wij regelen het schilderwerk!

Waar mag u op rekenen?

Ook binnen heeft uw houtwerk het nogal eens te verduren. Vette handen aan de kozijnen, wat vocht bij de ramen, of u bent gewoon toe aan een andere kleur. Binnen gebruiken wij dan ook watergedragen verf in zijdeglans of hoogglans. Dit biedt in elke gewenste kleur de bescherming en bestendigheid waar u jaren van kunt genieten.

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens een kennismaking op uw locatie bespreken wij uw wensen met u. Wij inspecteren de oppervlakken, bedenken welke verf en behandeling het meest geschikt is en geven desgewenst een kleuradvies. Door alle informatie te combineren, maken wij een offerte voor u op. Bent u tevreden met ons aanbod? Dan plannen we het werk in, wanneer het u uitkomt, met minimale overlast van stof en vuil en natuurlijk een opgeruimd en uitstekend eindresultaat!

Plan vandaag uw vrijblijvende adviesgesprek op uw locatie! Bel ons op 0525-634044 of vul ons contactformulier in.