Houtreparaties

Houtreparaties

Hout is een prachtig materiaal om te zien en mee te werken, maar na jaren trouwe dienst kan het op plekken kapot of zelfs rot zijn. Er is dan geen goede ondergrond voor schilderwerk. Wij lossen dit voor u op met professionele houtreparaties. Voordelig en efficiënt, zodat uw schilderwerk niet hoeft te wachten!

Altijd de beste oplossing

Hout klinkt simpel maar is eigenlijk een complex materiaal. Er worden dan ook regelmatig nieuwe behandelmethodes- en -materialen ontwikkeld. Daarom houden wij met o.a. cursussen onze kennis up-to-date en weten wij precies welk materiaal het beste werkt voor elke reparatie. Is het hout niet meer te repareren omdat dit echt te veel is doorgerot? Dan schakelen wij in overleg met u een aannemer in die het bewuste deel voor u vervangt en werken wij dit netjes voor u af, zodat uw hout er weer als nieuw uitziet!

Op maat voor uw locatie

Met een kosteloze kennismaking op uw locatie kunnen wij op basis van uw wensen en de situatie direct een vrijblijvend projectvoorstel doen. Zo weet u direct wat het zou gaan kosten en hoe de uitvoer en het eindresultaat eruit zien. Belt u ons hiervoor op 0525-634044!