Beglazing

Bal door de ruit? Ander ongelukje, of ‘gewoon’ nieuwe ramen of ander glaswerk in uw woning of bedrijfspand? Schildersbedrijf Mendel voert al het voorkomende beglazingswerk uit. Ook als u ons snel nodig heeft, kunt u ons altijd bellen en staan we met een eerlijk advies, een transparent aanbod en duurzaam kwaliteitswerk voor u klaar!

Soorten beglazing

Glas is er natuurlijk in heel veel soorten en maten, en Schildersbedrijf Mendel kan vrijwel alle varianten voor u leveren en plaatsen. Van het klassieke enkelglas met een dikte van 2 tot 6 mm. en gefigureerde glassoorten, tot het Thermopane (dubbel) glas, hoog-rendement (H.R), H.R.+ en de H.R.++ typen die tegenwoordig vrijwel altijd in nieuwbouwprojecten worden gebruikt.

Schildersbedrijf Mendel voert de volgende glaswerkzaamheden uit:

    • Schadeherstel (elk type glas)
    • Plaatsen alle soorten enkel glas, van veiligheidsglas tot glas-in-lood
    • Plaatsen alle soorten isolerend glas, idem.
    • Ook met kruisroeden in lichte kleuren leverbaar

Kosten en uitvoer

Bent u benieuwd naar de kosten en uitvoerwerkzaamheden voor uw beglazingsproject? Bel ons dan op 0525-634044, wij komen graag – vrijblijvend én kosteloos – bij u langs voor een adviesgesprek. Zo leren wij uw wensen en de locatie kennen, om op basis van die kennis een voorstel te doen voor een kwalitatief en duurzaam resultaat!