Help! Een klant deelt zijn ervaring

Na onze starterswoning kocht ik enkele geleden met mijn vrouw onze gezinswoning in Zwolle. In ons eerste huis hadden we nog veel zelf gedaan, maar dat kostte ons veel tijd terwijl we er ook niet heel erg goed in waren. Nu was er een nieuw huis, een nieuwe start en een nieuwe levensfase. We bedachten ons, moeten we dit niet eens goed laten doen? We vroegen dus offertes op, ook bij Schildersbedrijf Mendel die een collega mij had aangeraden.

Wikken en wegen

Een nieuwe woning is altijd duur, dus we moesten wel wat op de kleintjes letten. Wel wilden we zeker ook voor kwaliteit kiezen, zodat we er de komende jaren niet meer naar hoeven om te kijken. Ons uitgangspunt was dus een goede balans in prijs en kwaliteit. Van de drie partijen die we spraken, kregen we bij Schildersbedrijf Mendel direct het beste gevoel. Adriaan nam de tijd voor ons, hij kwam zelf met goede ideeën en straalde vakmanschap en betrokkenheid uit. We hakten dus de knoop door en zeiden, laten we het doen!

Aan de slag

Tijdens de uitvoer kon ik gelukkig een weekje thuiswerken. Met de laptop op schoot, internet van de buren en een verder nog leeg huis, wilde ik een oogje in het zeil houden en eventuele vragen van de schilders beantwoorden. In een week tijd schuurden, repareeerden, grondden en schilderden zij al onze kozijnen. Ook lieten we de muren doen, waar nu heel mooi en sterk behang op zit. Zelfs onze kinderen hebben dat ruim drie jaar later nog niet al te ernstig toegetakeld.

En we zijn er blij mee

Wat zag ons nieuwe huis er anders uit! We gingen gelijk door met de chaos van verhuizen, maar toen alles eindelijk op zijn plek stond, realiseerden we ons dat het schilderwerk enorm zou bijdragen aan ons comfort. Er waren nog veel details te doen, maar deze basis stond geweldig. Nu, drie jaar later, ziet alles er nog steeds zo goed als nieuw uit. Dat draagt elke dag bij aan een goed gevoel in onze woning. We zijn dus erg blij met onze keuze voor Schildersbedrijf Mendel en komen voor de volgende keer zeker weer bij ze terug!