€ 100 of zelfs € 1.000 terug?

Op uw factuur bij € 100 of zelfs € 1.000 terugwinnen? ‘Dat gebeurt mij nooit’, denken veel van onze klanten. Toch is het tegendeel inmiddels al een aantal keer bewezen! Al jarenlang is Schildersbedrijf Mendel lid van AF erkend, een erkenningsregeling voor bedrijven in onze branche die onder meer door onafhankelijke beoordelingen helpt de kwaliteit te garanderen. Sinds 2015 is de naam van AF erkend gewijzigd in OnderhoudNL, maar aan de kwaliteitsgarantie, is niets veranderd!

Om OnderhoudNL te helpen de kwaliteit van de aangesloten bedrijven te toetsen, worden onze klanten na afronding van ons werk gevraagd een aantal vragen te beantwoorden op de website http://www.onderhoudnlgarantie.nl. Als u hierbij ook uw factuurnummer invult én eenvoudig een foto van het uitgevoerde werk toevoegt, maakt u automatisch kans op de weekprijs van € 100 en de kwartaalprijs van € 1.000.

De weekprijs van € 100 is al regelmatig bij onze klanten gevallen, toch een leuke meevaller! In de afgelopen jaren is zelfs de kwartaalprijs van € 1.000 al bij drie van onze klanten gevallen! Natuurlijk hopen wij snel weer één van onze klanten hiermee te mogen verblijden, daarom raden wij u van harte aan mee te doen aan deze actie, om zo te helpen de kwaliteit in onze markt te garanderen en u dus zelfs een geldprijs kan opleveren!