Extra voordeel

In opdracht van Inris, heeft Schilderbedrijf Mendel het schilderwerk op zich genomen tijdens de grot [...]

Een wokrestaurant onderging een complete metamorfose en wij mochten het schilder- en behangwerk verz [...]

Bespaar op uw projecten!

Bij Schildersbedrijf Mendel denken wij graag met u mee om u geld te besparen! Op deze pagina vindt u regelmatig nieuwe acties, voordeelregelingen en meer.

Win tot € 1.000,00 terug op uw factuur!

De ervaringen die andere klanten met ons hebben, helpen u om een goede indruk te krijgen van ons werk en de service die wij bieden. Daarom is Schildersbedrijf Mendel lid van de brancheorganisatie OnderhoudNL. Deze organisatie voert nu een bijzonder leuke actie!

Hebben wij uw project afgerond? Plaats dan een foto en beoordeling van ons bedrijf op www.onderhoudnlgarantie.nl. Zo helpt u andere klanten een juiste indruk van ons werk te krijgen. Wordt uw foto in die week het hoogst gewaardeerd door andere gebruikers? Dan ontvangt u direct € 100,00 retour op uw factuur!

Wilt u ook in aanmerking komen voor de kwartaalprijs van maar liefst € 1.000,00? Stuur dan ook een kopie van uw factuur naar OnderhoudNL en u doet automatisch mee! Lees de voorwaarden op www.onderhoudnl.nl.

Dat deze actie de moeite waard is, zagen wij al bewezen worden. Twee van onze klanten hebben de kwartaalprijs van € 1.000,00 al gewonnen! Bijzonder leuk voor hen én een compliment voor ons werk dat wij dankbaar in ontvangst namen.