Help! Een klant deelt zijn ervaring

Samen met mijn vrouw kocht ik wat jaren geleden ons tweede huis in Zwolle. In onze starterswoning deden we veel zelf, maar onze talenten liggen op andere vlakken. Een nieuw huis, een nieuwe start en levensfase, moeten we dit niet eens goed laten doen? We besloten dus om offertes op te vragen, onder meer bij Schildersbedrijf Mendel die een collega mij aanraadde.

Wikken en wegen

Bij een nieuw huis komen veel kosten kijken, dus het budget was belangrijk. Natuurlijk wilden we kwaliteit, zodat we de komende jaren niet opnieuw hoefden te doen. Prijs-kwaliteit, was dus ons uitgangspunt. Drie partijen kwamen langs, en bij Schildersbedrijf Mendel kregen wij het beste gevoel. Adriaan nam de tijd voor ons, kwam zelf met goede ideeën en straalde vakmanschap en betrokkenheid uit. Nou, we hakten dus de knop door, laten we het doen!

Aan de slag

Gelukkig kon ik tijdens de uitvoer een weekje thuiswerken. Met de laptop op schoot in een verder nog leeg huis wilde ik graag een oogje in het zeil houden en er zijn als de schilders vragen zouden hebben. In een week tijd werden onze kozijnen geschuurd, gerepareerd, gegrond en afgeschilderd. Binnen lieten we ook de muren doen, waar nu prachtig en sterk behang op zit, die tot mijn verbazing zelfs onze kinderen nog niet té hard hebben toegetakeld.

En we zijn er blij mee

Toen het werk erop zat, zag ons nieuwe huis er al heel anders uit. Nadat we de weken van verhuis-chaos door kwamen en alles eindelijk op z’n plek stond, realiseerden we ons dat dit echt had bijgedragen aan ons wooncomfort. In een nieuw huis zijn zoveel details te doen, maar hierover maakten we ons geen zorgen meer. Drie jaar verder ziet alles er nog steeds zo goed als nieuw uit en draagt het elke dag bij aan het fijne gevoel van thuiskomen. Ja, we zijn blij met onze keuze voor Schildersbedrijf Mendel en komen er in de toekomst zeker graag bij terug!